Saveti

Athritis

U ovom delu stranice SPORT - POKRET možete pronaći raznovrsne članke o fizičkim problemima i bolestima, kako ih prevazići i vežbati sa njima. Nismo svi savršeni, a mnogo nas je možda i rođeno sa nekom vrstom ovakvih problema, ne odustajte od sebe, već pokušajte da pronađete načine kako da probleme ublažite i učinite nešto dobro za sebe.

Lose-Fat-Naturally2

Statistike pokazuju da svaki treći stanovnik u Srbiji ima problem sa težinom i masnim naslagama, 20% je ekstremno gojaznih, a čak 13% dece predškolskog uzrasta. Zvanični podaci ukazuju da u Srbiji ima oko 40% normalno uhranjenih osoba, ali zato je najviše gojaznih u Vojvodini. Smatramo da se u Srbiji pravi loš izbor namirnica i da se preveliki akcenat stavlja na beli hleb i belo brašno, u ishrani se svakodnevno koriste peciva i testa, a hrana se priprema sa dosta ulja i masti. Uz sve to, ljudi su se usedeli i vrlo retko se bave nekim fizičkim aktivnostima.Pošto mršavljenje samo po sebi predstavlja ogroman problem, pokušaćemo da iznesemo neke činjenice i podelimo sa vama informacije o tome kako kontrolisati svoj metabolizam i kako doći do te željene vitke linije na što lakši način.

heart-rate-monitor

Pošto živimo u 21. veku, imamo i tu mogućnost da koristimo unapređenu tehnologiju u raznim oblastima koja bi trebalo da nam olakša svakodnevni život. Isto je i kod vežbanja, svakodnevno se pojavljuju nove i unapređene vrste treninga a oprema i mašine nimalo ne zaostaju. Pokušaćemo da pokrijemo sve najaktuelnije mašine i opremu koja se koristi pri kardio i treningu snage na kojoj možete trenirati ali i opremu koja će vam omogućiti praćenje sopstvenog treninga. Preporuka ostaje da i bez obzira na tehnološki unapređenu fitnes opremu i dalje ne zanemarujete slobodne težine i vežbe sa sopstvenim telom kao nezamenjivim i najkompletnijim treningom koji predstavlja osnovu svih fitnes programa.

Mapa sajta

Pretražite sajt

Prevedi stranicu

srendeitrues

Citati

"Pobednici traže načine, a gubitnici razloge." "Odustati od vaših snova znači prepustiti se dosadnoj svakodnevici!" "Ne ponesi se pobedom, ne ponizi se porazom" "Slavi svoje uspehe bez obzira koliko oni veliki ili mali bili!" "Ne osvrći se nikad iza sebe, neko te može prestići" "Igraj bez ikakvih prethodnih očekivanja, i verovatno ćeš biti iznenađen ukupnim trudom." "Uspeh nastaje kada se sretnu spremnost i prilika." "Ne možeš pobeđivati ako ne naučiš da gubiš" "Ja ne vjerujem da trebaš biti bolji od svih ostalih. Ja vjerujem da moraš biti bolji nego što si ikada mislio da ćeš biti.“

Kalendar vesti

December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Brojač poseta

Danas93
Juče240
Nedeljno333
Mesečno4150
Ukupno670569

Currently are 13 guests and no members online