"PUSH" - fitnes uređaj za merenje snage tokom treninga

User Rating:  / 0
PoorBest 

 

Ukoliko vežbate sa opterećenjem, verovatno često dolazite u situaciju da niste sigurni da li možete uraditi još jedno ponavljanje ne želeći da rizikujete i nastanak povrede, teško pratite urađene vežbe, brzinu izvođenja pokreta, serije i ponavljanja. Razmatranje sopstvenih slabosti, ograničenja ili prednosti nekad može biti veoma teško, naročito početnicima i to bez pomoći personalnog trenera.

U ovom tekstu želimo da vam predstavimo fitnes uređaj pod imenom "PUSH" (srb - guraj) koji može zameniti personalnog trenera ili čak i pomoći vašem treneru da prati vaše rezultate. Sa sedištem firme u Torontu, uređaj je posebno namenjen osobama koje prvenstveno imaju za cilj vežbanje snage, pružajući detaljne pokazatelje za optimizaciju samog programa. Sa cenom po kojoj će se moći naručiti za oko 150$, predstavlja idealni fitnes gedžet za svakog pojedinca, profesionalnog sportistu ili amatera koji žele da prate svoj trening snage i izvuku najbolje iz njega.

Čovek po imenu Remi Alhamad, koji je prvenstveno radio na razvoju mobilnih uređaja, ali i sam zainteresovan za razvoj nauke u sportu, želeo je da pronađe uređaj koji će biti mali i lako prenosiv a koji bi sadržao sve potrebne podatke kako bi pomogao sportistima da unaprede i detaljno prate svoj program snage. Po njegovim rečima, 20 godina je čekao na ostvarenje uređaja koji je imao samo u svojim mislima.

 

PUSH fitnes uređaj

Dizajniran tako da može pratiti snagu, ravnotežu, balans, silu, brzinu, ponavljanja i broj serija, tempo, programe za specifične potrebe, merenje 1 maksimalnog ponavljanja i sl. baziran na osnovu učinka vežbača koji pokazuje na svom treningu. Trenutno, ovaj uređaj je dizajniran da može pratiti po Alhamed-u i njegovom timu 10 krucijalnih vežbi kao što su čučnjevi, mrtvo dizanje, rad sa girjama, zgibove, sklekove i benč potisak. Svaka od pojedinačnih vežbi sadrži sopstveni algoritam koji pruža uvid u sve parametre vežbe. Kompanija planira uvođenje novih vežbi u zavisnosti od potraživanja i potrebe sportova kao što su veslanje, tenis, skvoš ili neki drugi.

potisak šipkom uređaj

Ovaj fitnes uređaj dolazi zajedno sa aplikacijama za iPhone i Android telefone, kao i podrškom sa web portala. Pruža mogućnost povezivanja sa drugim korisnicima ovog uređaja, praćenje njihovih programa i postignutih rezultata u vežbama. Ono što čini ovaj uređaj posebnim jeste njegova jednostavnost i razumljivost, što ne zahteva dodatno poznavanje kompjuterske ili nauke vezane za kineziologiju (nauka o kretanju).

Ipak, jedna od krucijalnih stvari koje ovaj uređaj poseduje jeste i monitor srčane frekvencije, kojim ova kompanija želi dublje da se pozabavi i donese najbolje za svoje korisnike.

Za korišćenje ovog uređaja postoje dva odvojena moda:

  • "Free mode" (slobodan mod) - slobodan odabir vežbi na aplikaciji i uključivanje uređaja za praćenje vežbe;
  • "Go mode" (pripremljen mod) - preuzimanje programa vežbi ili lično pravljenje programa pre odlaska na trening sa brojem serija, ponavljanja, brzinom pokreta, opterećenjem i sl.

Ovaj uređaj takođe pruža dodatnu mogućnost trenera da mogu da treniraju svoje klijente pripremajući im programe i prateći njihove postignute rezultate na daljinu.

Ovaj fitnes uređaj kreće sa prodajom 2014. godine, oko aprila.

Detaljnije pogledajte i na stranici: http://www.pushstrength.com/#device1

Mapa sajta

Pretražite sajt

Prevedi stranicu

srendeitrues

Citati

"Pobednici traže načine, a gubitnici razloge." "Odustati od vaših snova znači prepustiti se dosadnoj svakodnevici!" "Ne ponesi se pobedom, ne ponizi se porazom" "Slavi svoje uspehe bez obzira koliko oni veliki ili mali bili!" "Ne osvrći se nikad iza sebe, neko te može prestići" "Igraj bez ikakvih prethodnih očekivanja, i verovatno ćeš biti iznenađen ukupnim trudom." "Uspeh nastaje kada se sretnu spremnost i prilika." "Ne možeš pobeđivati ako ne naučiš da gubiš" "Ja ne vjerujem da trebaš biti bolji od svih ostalih. Ja vjerujem da moraš biti bolji nego što si ikada mislio da ćeš biti.“

Kalendar vesti

December 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Brojač poseta

Danas176
Juče243
Nedeljno1160
Mesečno3337
Ukupno669756

Currently are 12 guests and no members online